EA PRO

 

Det här är nästa generations hudvård. Joe Lewis som ”kom på” AHA-syran på 80-talet har fått fasligt mycket tid och pengar av Elizabeth Arden för att ta fram den ultimata hudvården, och det blev Elisabeth Arden PRO.

Med flera nya patent, inte mindre än 12 artiklar i medicinska tidskrifter, stående ovationer vid föreläsningar är den nya hudvården här. Basen i hudvården är solskydd, både mot UVA och UVB, tillsammans med massa antioxidanter och nya DNA-enzymer som återuppbygger huden, och för första gången får och kan hudterapeuter arbeta med A-vitamin! Och resultatet låter inte vänta på sig. Det här är hudvården där du får resultat, både under behandling på spa’t och vid hemma-behandling.


Joe Lewis är mannen bakom kända märken som Priori, Md Formulations och Revalé Skin. Hans forskning är enastående och i detta samarbete har han gått ihop med Elizabeth Arden som är en gammal pionjär inom Spa-branchen. 1910, när det fortfarande var ovanligt för kvinnor att bära make-up och än mer ovanligt för kvinnor att driva företag, startade hon sitt första SPA på Fifth Avenue i New York.

Elizabeth Arden var en advokat som kämpade för kvinnors rättigheter och bland annat anordnade hon en march för kvinnors rättigheter där 15 000 kvinnor bar knallrött läppstift och marcherade upp för Fifth Avenue för att markera att kvinnor kan. 1946 blev hon den första kvinna att pryda omslaget på Times Magazine.
Det är varje kvinnas och mans rätt att kunna ta hand om sin hud med bra produkter!

Varmt välkommen du med!