Elizabeth Arden PRO Hydrating Peel (30 min)

Elizabeth_Arden_PRO_kemisk_peeling logo_medium_grey1

 

 

 

 

 

 

Elizabeth Arden PRO professional Treatments är utvecklade för att ge dig en flygande start på hudvårdsrutinen, tillsammans med Elizabeth Arden PRO hemmaprodukter.

Syftet är att påskynda och maximera hemmaprodukternas effekt så att resultatet märks ännu snabbare.
De högeffektiva professionella produkterna fyller två funktioner:
De har omedelbar effekt, genom att de gör så att huden ser yngre ut, samtidigt som de tar dig ett steg vidare i behandlingen.

Elizabeth Arden PRO:s kemiska peelingbehandlingar för professionell användning är avsedda för vanliga hudvårdsproblem och är utformade för att ge snabba och synliga resultat. Alla anpassade behandlingar inkluderar en individuell hudvårdsrutin som möter olika behov, så att de lämpligaste produkterna används för maximal effekt.

Hydrating Peel: Bygger på en kraftfull och effektiv kombination och koncentration av åldersmotverkande och fuktgivande ingredienser, inklusive mjölksyra (AHA), glykolsyra(AHA), citronsyra (AHA) och salicylsyra (BHA), plus antioxidanter för att förbättra hudens fuktbalans och ge huden en fräsch och frisk lyster. Behandlingarna ges en gång i veckan och bokas oftast som en kur för att ge bästa resultat.

Brands