Ögonfransförlängning (120min) 999:-

bokapastartTrygg och säker teknik Luxurious Lashes jobbar endast med singles, den tryggaste och mest säkra tekniken inom ögonfransförlängning.

Med denna metod kan den som önskar bära ögonfransförlängning livet ut. Den naturliga fransens livslängd utanför huden är drygt 2 månader. När den är mogen att ramla av följer automatiskt din fransextension med. Då alla dina fransar befinner sig i varierande växtfaser får du i samma takt som du tappar fransar, nya mogna fransar att fylla på.

För bästa effekt på din förlängning rekommenderas återbesök för en påfyllning var 3-4:e vecka. Singles Tekniken innebär att man endast sätter en enda extension per fullvuxen, naturlig frans. På så vis är metoden helt smärtfri och sliter inte på dina egna fransar. Dock måste fransstylisten jobba tekniskt korrekt för att metoden skall ge absolut toppresultat. Något som Luxurious Lashes fransstylister lägger stor vikt vid.

Varför ögonfransförlängning?

Alla Luxurious Lashes fransstylister gör alltid en kundanpassad applicering. Detta innebär att du och din fransstylist tillsammans kommer överens om vad som blir bäst för just ditt öga. Med olika appliceringstekniker kan man forma ett öga enligt olika önskemål. Alla som har egna naturliga fransar kan göra en ögonfransförlängning. Syftet med en förlängning varierar dock från person till person. Exv. unga tjejer som kanske vill ha längre fransar eller som inte vill eller hinner sminka sig varje dag eller äldre kvinnor som med åren fått ljusare, färre och glesare fransar och som nu kan få ett piggare och öppnare öga tillbaka. Vissa yrken tillåter inte smink på arbetsplatsen. Detta kan också vara ett skäl till en önskad ögonfransförlängning.

Effekten av ögonfransförlängning

Maximalt förstorande för ögat Möjligheten att forma ögat Naturligt fylliga och långa fransar Mascaraeffekt Fransmarkering Om behandlingen Du och din fransstylist börjar med att komma överens om hur din ögonfransförlängning skall se ut.

Behandlingen börjar med att din fransstylist skyddar dina underfransar innan appliceringen börjar. Därefter påbörjas arbetet med att limma fast en enda syntetfrans på varje naturlig, mogen frans du har.

Mängden syntetfransar som appliceras är beroende på hur många mogna fransar som finns vid behandlingstillfället. Ett normalt öga har mellan 60-80 mogna fransar per öga. Under hela behandlingen ligger du bekvämt, med slutna ögon, på exv. en massagebänk.

Behandlingen är helt smärtfri. Många tycker tvärtom att detta är ett underbart tillfälle att slappna av och många somnar. Efter behandlingen får du all information om hur du på bästa sätt tar hand om din ögonfransförlängning. Du erbjuds också en återbesökstid för en påfyllning. Precis som du har en frisör och tandläkare har du nu din egen fransstylist!

Brands